Selecteer een pagina

Een nieuw jaar. Het ligt als een leeg blad voor je, klaar om gevuld te worden.

In de natuur heeft alles z’n eigen tempo. De seizoenen geven aan wanneer het tijd is om te shinen, wanneer je los moet laten en wanneer je echt even rust mag nemen.

In de winter is het de tijd voor rust. Om naar binnen te keren en lekker in je eigen bubbel te kruipen. Je hebt een jaar lang hard gewerkt, nu is het donker en tijd om uit te rusten.

Maar zo in de loop van januari verandert er iets. De sneeuwklokjes en krokussen steken langzaam hun kop op. De eerste lammetjes worden geboren. Het zijn de eerste tekenen van de lente.

En ook jij kan die verandering voelen. Het idee krijgen dat het tijd wordt om naar buiten te keren. Om uit je winterslaap te ontwaken. Wat wil jij gaan doen dit jaar? Waar wil jij naar toe?

Op de Zachte Avond van 31 januari 2024, gaan we hiermee aan de slag. Je maakt een diepe duik in jezelf, om je lekker uit te rekken en goed te ontwaken.

 

Wat gaan we doen?

Op de Zachte Avond ‘Ontwaak’ neem ik je mee op een kleine maar diepe reis in jezelf. In een veilige, rustige sfeer gaan we verschillende delen van jou af. We kijken naar je wortels, sta je stevig genoeg? We kijken naar je omgeving, wie of wat is er in je buurt om je te steunen?  We kijken naar wat voor jou stormen veroorzaakt en hoe de zon in jouw leven eruit ziet. En we sluiten af met de vraag: welke stap kun je nu zetten?

In deze reis duiken we echt de diepte in. Want ik geloof dat echte transformatie en verandering alleen op die diepere laag mogelijk is. Deze avond zul je geleid worden door muziek en meditatie. Je maakt contact met je eigen kern en de diepe lagen die daarbij horen. Je mag je openstellen voor de wijsheid die daar ligt en de inzichten die je daar opdoet.

Je wordt meegenomen in de energie van de groep, maar focust je op je eigen proces. Hierin heb je ook zelf de regie. Ga zo diep als je zelf wilt op dat moment. Het kan zijn dat je deze avond emoties tegenkomt, dat is oké. Ik ben er voor je om je te begeleiden, ook op de momenten dat het moeilijk is. Je doet dit niet alleen. Je mag vertrouwen op jezelf, op de groep en op mij.

Deze Zachte Avond is een cadeautje voor jezelf. Een hele avond heb je de tijd voor jezelf en maak je tegelijkertijd kennis met je eigen diepe delen. Je kunt deze avond gebruiken als je al langer bezig bent met persoonlijke ontwikkeling. Deze avond kan dan bijdragen aan het proces waar je al in zit. Maar ook als je mee bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, is deze avond er voor je. Als je gewoon nieuwsgierig bent, of als het thema je aanspreekt.

Je hebt geen ervaring nodig voor deze avond. Ik begeleid je in elke stap en je mag het volledig op jouw manier doen. Het is belangrijk dat je doet wat goed voelt, ook op deze avond.

 

In het kort

Datum: woensdag 31 januari
Tijdstip: 19.30 uur inloop, 20.00 uur begin tot uiterlijk 22.00 uur
Locatie: Apeldoorn, specifieke locatie volgt later.
Prijs: €35 (incl. btw voor jezelf. Factuur voor je bedrijf? Dan is het bedrag excl. btw)
Inclusief koffie, thee, water en iets lekkers
Deelnemers: maximaal 8

 

Aanmelden

Spreekt deze avond je aan en wil je er graag bij zijn? Wil jij ontwaken en goed voorbereid de lente in? Wil je op zoek naar jouw focus voor dit jaar, naar jouw pad en wat je daarbij nodig hebt?

Meld je dan aan voor deze Zachte Avond. Dat kan via een DM op Instagram, of door te mailen naar info@jeaninevanbrummen.nl. Ook met vragen mag je altijd contact opnemen.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze kleine maar bijzondere reis🩷