Aanbod

Werken met mij

Wil jij marketing op jouw manier aanpakken? Dan help ik je daar graag mee. Door jouw diepe kern te ontdekekn in een sessie, of in een traject. Hieronder vind je meer informatie. 

Maar weet je? Dit aanbod is ook maar een vorm om met mij te werken. Voel jij een enorme klik met mij en mijn werkwijze? Maar heb je een andere vraag dan een sessie of een traject? Neem dan gerust contact met me op. Het zou zonde zijn als we elkaar mislopen alleen om een vorm! Wees dus niet bang om een andere vraag bij me neer te leggen. Ik denk en voel graag met je mee!

w

Sessie

Wat zou er gebeuren als je eens anders naar marketing kijkt? Als je alles wat je geleerd hebt loslaat? Als je ‘hoe het hoort’ loslaat? Als je teruggaat naar de basis, naar het beginpunt van alles, naar jezelf?

Dat gaan we ontdekken in een 1-op-1 sessie. Aan de hand van jouw marketingvraag of -kwestie, of met een open blik en houding gaan we voelen en ervaren hoe jouw diepe kern je kan helpen bij je marketing. 

 

Themamaand

Een maand lang aan de slag met je marketing. Een duik nemen in jezelf, op zoek naar je kracht, inzicht krijgen in je blokkades en echte stappen maken.

Dat is wat de themamaand is. Een kort intensief traject, waarin jij, samen met andere ondernemers, aan de slag gaat met een bepaald thema rondom marketing.

Doe je mee?

Eerst even kletsen?

Wil je heel graag aan de slag, maar twijfel je of wij een goede match zijn? Laten we dan eerst even kennismaken! Stuur je een mail of berichtje op LinkedIn of Instagram, dan plannen we iets in m elkaar beter te leren kennen.