Die vraag kreeg ik vorige week voorgeschoteld.

Ik ben al een tijdje bezig met het proces om te gaan staan voor wie ik ben en wat ik kan. En soms gaat dat geweldig. Maar soms is het ook de grootste worsteling.

Vorige week was het weer eens zo’n worsteling, en toen wees een lief wijs iemand mij op de vraag achter deze worsteling: wie ben ik ten diepste? Die vraag, gesteld op het juiste moment, bracht een achtbaan van emoties met zich mee.

Van verdriet naar verwarring naar angst. Want plots wist ik het even niet meer. Wie ben ik? Wie ben ik echt? Ten diepste? En als ik dat niet meer weet, hoe kan ik dan mijn werk nog doen? Hoe kan ik dan Zichtbaarheid vanuit Eigenheid verkopen, zonder zelf te weten wat mijn Eigenheid is?

Gelukkig besefte ik uiteindelijk: all is not lost. Want het even niet weten betekent niet dat al het harde werk voor niks is geweest. In tegendeel. Het betekent juist dat er een nog dieper level is, waar je nu toegang tot hebt. Dat je jezelf kende tot het niveau waar je nu bent, maar dat daarachter nog ontelbare nieuwe niveaus zijn. Het betekent simpelweg dat je weer een laagje hebt afgepeld van wie je bent en dat er weer nieuwe ruimte is voor groei.

En dus is dat ook mijn antwoord op die ene vraag: wie ben ik ten diepste? Ik ben een diepe diepe bron, vol met Eigenheid. En uit die bron kan een regenboog aan emoties komen, van uitbundig gegiechel, tot kinderlijke speelsheid, tot krachtige leeuwinnengebrul. Maar de basis van deze bron, daar waar alles uitkomt, is een diepe rust. Een rust dat alles goed komt, alles nu al goed is en dat er niks anders nodig is dan vertrouwen. In mezelf, in the universe, in alles

Dit beseffen en voelen brengt niet alleen rust, het helpt ook in zichtbaar zijn. Want alles wat je doet vanuit die bron, is goed. Die bron is namelijk ook je innerlijke wijsheid, je intuïtie, het maakt niet uit hoe je het noemt. Als je daarop vertrouwt en volgt wat deze fluisteringen je ingeven, dan geeft dat je altijd resultaat. Want als jij je gevoel legt in wat je doet, voelen je klanten dat ook en worden ze ertoe aangetrokken. Daar kan geen strategie tegenop.

Heb je moeite met zichtbaar zijn? Weet je niet wat je moet delen? Voelt het niet meer goed wat je tot nu toe deed? Maak contact met je innerlijke bron. Daar vind je wat je vertellen mag. Altijd, als je er maar op vertrouwt.

Klinkt dit je als muziek in je oren? Maar heb je geen idee hoe je bij die innerlijke bron moet komen, of hoe die eruit ziet? Doe dan mee met mijn gratis online Masterclass Zichtbaarheid vanuit Eigenheid. Gaan we samen op zoek naar jou innerlijke bron 🧡