Ik weet niet hoe het met jou zit, maar sinds ik ondernemer ben gaat mijn persoonlijke (en dus ook zakelijke) ontwikkeling echt x10.000.

Omdat je zo erg op jezelf bent aangewezen als zzp’er, kom je jezelf ook vaker tegen. In mijn geval betekent dat dat ik allerlei issues, overtuigingen, gedachtes en gevoelens aanga en ervan probeer te leren. Dat is een constant proces met diepe dalen maar ook fantastische pieken.

Het betekent ook dat ik verander. Niet van de een op de andere dag, maar als ik mezelf vergelijk met een jaar geleden, zie ik echt iemand anders. Dat is helemaal oké, ik geniet juist ook enorm van dat proces (meestal dan. Soms zit ik ook gewoon in een hoekje keihard te janken).

Ik verander dus telkens een beetje, maar dat betekent niet dat ik minder mezelf word. Juist niet. Ik word juist méér mezelf. Met elke stap die ik zet, met elk stukje groei kom ik dichterbij wie ik eigenlijk ben. Dichterbij wat er diep in mij zit, mijn eigen bron waaruit mijn pure Eigenheid komt.

Dat heeft ook weer invloed op mijn zichtbaarheid. Want zichtbaar zijn vanuit Eigenheid betekent zichtbaar zijn precies zoals je bent. En dus niet zoals ik een jaar geleden was. Ook niet zoals ik graag zou willen zijn of zoals ik denk dat ik hoor te zijn. Nee, echt helemaal Eigen, zoals ik het nu voel.

Dat betekent dus ook dat mijn zichtbaarheid niet altijd hetzelfde is. Het verandert mee met mij, met wie ik ben. Ik vind dat één van de mooiste dingen aan Zichtbaarheid vanuit Eigenheid: het is geen vaststaand iets. Het is niet één methode (of trucje) waar je de rest van je leven aan vast zit. Of die je maar voor drie maanden helpt, waarna je op zoek moet naar weer een nieuw trucje.

Dit kan ook voor jou zo zijn, als je instapt in mijn traject Zichtbaarheid vanuit Eigenheid. In dat traject krijg je een aantal vaste opdrachten, maar eigenlijk staat er helemaal niks vast. Of nou ja, één ding: jij. Jij bent wie je bent. Je bent nu Eigen, maar ook met elke stap die je groeit. Sterker nog, ik geloof er in dat je met elke groeispurt meer Eigen wordt.

Ik ga uit van jou en onderzoek met jou wat bij je past. Hoe wil je zichtbaar zijn, wat voelt goed voor jou? Door wie wil je gezien worden? Wat wil je bereiken? En hoe kom je daar, zonder een heel nauw pad te hoeven volgen waar je het benauwd van krijgt? Zonder je Eigenheid te verliezen?

Ik leer je jezelf te laten zien, hoe je ook bent, op een manier die helemaal goed voelt voor jou. En ik leer je dat op zo’n manier dat je er niet alleen nu, maar altijd wat aan hebt. Ook als je groeit.

Prikkelt Zichtbaarheid vanuit Eigenheid je? Wil je er meer van weten en kennismaken met mij? In de Masterclass Zichtbaarheid vanuit Eigenheid vertel ik je er alles over en krijg je een sneak peak van hoe ik werk. Meld je snel aan!