oud&
nieuw

December

Er is een heleboel gaande in de wereld. Allemaal gebeurtenissen die wat mij betreft maar één ding laten zien: we hebben dingen anders te doen.

We hebben te schakelen. Van meer meer meer, naar genoeg is meer dan genoeg. Van oordelen over een ander, naar kijken naar jezelf. Van jezelf boven of onder een ander plaatsen, naar gelijkwaardigheid. Van angst naar liefde. Van hoofd naar hart, lijf en gevoel.

Ook in marketing, in zichtbaarheid hebben we die shift te maken. Hebben we ons oude gedrag, onze oude patronen los te laten en nieuwe manieren te ontdekken. Niet meer de gebaande paden, maar je eigen pad. Niet meer eenheidsworst, maar eigenheid, authenticiteit en echtheid.

In de eerste themamaand gaan we het precies hierover hebben. Over oud&nieuw. Doe je mee?

Wat is dan oude en nieuwe marketing?

In marketing zie ik vaak ‘trucjes’. Manieren om meer bereik te creëren, om interacties op gang te brengen. Weggevers die precies te weinig weggeven, zodat je alsnog gaat kopen. Funnels die gebouwd je (mis)leiden naar een aankoop. Geniepige prijsopbouw, die je moet lokken om iets te kopen. Speciale kortingen in webinars, geheimen strategieën die je leert in online cursussen.

En het is aantrekkelijk om die trucjes te gebruiken. Want ze werken. Dat is keer op keer bewezen. Er zijn mensen heel rijk mee geworden, er is veel impact mee gemaakt.

Maar toch stoort het mij. En met mij vele anderen. Omdat het niet oprecht voelt, niet echt. Het is een trucje. Soms hoor ik mezelf of anderen zelfs zeggen: tja, ik ben er weer ingetrapt. In een reclame. In een speciale korting. In een val die nauwkeurig gezet is om jouw te vangen.

Is dat hoe je marketing wil doen? Is dat het gevoel dat je wilt geven aan je klanten? Dat je ze hebt gelokt, dat het gelukt is om ze te ‘vangen’?  

Of wil je dat ze voor je kiezen omdat je ze een goed gevoel geeft? Omdat je ze raakt met wat je zegt. Omdat je ze aan het denken zet, inspireert. Omdat ze je vertrouwen?

Als je dat laatste wil bereiken, moet je dus niet de oude trucjes gebruiken. Dan heb je het anders te doen. Dan heb je je masker van trucjes af te leggen. Dan heb je tevoorschijn te komen achter je funnels en strategie. Dan heb je echt te zijn en jezelf te laten zien. Zoals je bent. Want als je mensen wilt trekken die matchen met jouw energie, heb je jouw energie te laten stralen.

En dat, marketing vanuit je energie, vanuit echtheid en oprechtheid, is wat ik noem nieuwe marketing.

Het programma van themamaand oud&nieuw

  • 1 december, 11 uur: kick-off. Uitleg bij het thema, eerste oefening, programma doornemen. Live bij te wonen via Zoom, of later terug te kijken.
  • Hele maand: er zullen tijdens de maand oefeningen voor je zijn, challenges, meditaties en andere dingen die je gaan helpen
  • Hele maand: contact met mij en/of de groep. Je mag mij de hele maand appen of mailen met je vragen. Ik begeleid je waar nodig, kijk en voel met je mee. Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we een sessie plannen via Zoom. Indien gewenst zet ik een groepsapp op, om elkaar te helpen, inspireren en motiveren.
  • 29 december, 11 uur: afsluiting. We kijken terug op het proces van de afgelopen maand en kijken vooruit hoe je dit vast kunt houden. Als het goed voelt doen we nog een oefening of meditatie. Alles vanuit dankbaarheid en liefde! De afsluiting is live bij te wonen of later terug te kijken.

De themamaand oud&nieuw kost €99 excl. btw.

Het lijkt me fantastisch om met jou deze eerste themamaand te beleven!

Wil jij 2022 afsluiten met een nieuwe kijk op marketing? Met nieuwe inspiratie, energie en motivatie om marketing anders aan te pakken? Meld je dan snel aan! Stuur me een mail of een berichtje op Instagram of LinkedIn. Ook voor vragen mag je natuurlijk contact met me opnemen.

Stuur me een bericht via:

Wie ben ik?

Ik ben Jeanine van Brummen, en ik geloof niet in trucjes. Sterker nog, ik vind ze zelfs vervelend.

De ‘quick fixes’, geheime formules die je vindt in webinars of oplossingen die voor iedereen werken. Ik geloof er geen hout van. 

Daarom van mij geen trucjes, want die werken niet in het leven. Misschien wel voor even, maar nooit voor altijd. Wil je weten hoe ik hier achter kwam?