Themamaand

Doe mee!

Een maand lang aan de slag met een thema. Een duik nemen in jezelf, op zoek naar je kracht, inzicht krijgen in je blokkades en echte stappen maken.

Dat is wat de themamaand is. Een kort intensief traject, waarin jij aan de slag gaat met een thema dat je raakt.

Zachte kracht, kwetsbaarheid en openheid. Dat is waar ik voor sta. En dat is waar ik jou bij ga helpen. Doe je mee?

 

Komende themamaanden

Hoe werkt een themamaand?

Elke themamaand starten we met een kick-off, die op of rond de 1e van de maand zal zijn. In die kick-off vertel ik je meer over het onderwerp, doen we meteen een eerste oefening en bepaal je voor jezelf wat je wilt doen in de komende maand. Geen keiharde doelen, wel waar wil je staan over een maand? Hoe wil je je voelen? Wat wil je gedaan hebben?

Na de kick-off ga je vooral zelf aan de slag. Ik deel oefeningen, meditaties, challenges en wat ik nog meer verzin met je, waarmee je aan de slag kunt. Ik check regelmatig bij je in, om te horen hoe het gaat en om ervoor te zorgen dat je niet achterover gaat leunen, of dat de waan van de dag je opslokt. Een stok achter de deur, of een schop onder je kont. Met liefde, natuurlijk 😉

Ik ben er ook voor je als je vastloopt. Als je het even niet ziet zitten. Als de angst je lamlegt of als je even niet ziet wat je volgende stap is. Ik kijk en voel met je mee, help je ontdekken waar het niet stroomt en hoe je de blokkade opheft. Jij doet het werk, ik draag je en zorg dat je veilig bent. Ik ben er voor je, elke stap die je zet. Of dat nou groot of klein is.

Aan het eind van de maand sluiten we samen af. Of eigenlijk is dat niet goed gezegd. We zorgen ervoor dat je ook na deze maand blijft werken aan de weg die je bent ingeslagen. We kijken terug waar je vandaan komt en zien wat er in een maand is gebeurd. Of dat nu veel of weinig is, we zijn dankbaar voor waar we nu staan. En we spieken wat vooruit. Wat ga je doen om ervoor te zorgen dat je doorgaat? Wat heb je nodig? Want de maand is dan misschien om, je reis eindigt nooit.

 

Meer info? Aanmelden?

Ga je mee op avontuur? Sluit je je aan bij de revolutie? Gaaf! Op de pagina van de themamaand vind je meer informatie over het thema van die maand, de prijs en hoe je je aan kunt melden.

Komende themamaanden

Je leert van mij geen trucjes.

Ik ga je geen geheimen vertellen waarmee je succesvol wordt. Ik heb ook geen vaste formats en templates voor je. Ik gebruik wel methodes, maar hoe jij die gebruikt bepaal je helemaal zelf.

Ik geloof namelijk niet in trucjes. Niet in maniertjes die voor iedereen hetzelfde zijn, of strategieën waar je je strak aan moet houden. Want als die niet passen bij wie jij bent en wat je wil uitstralen heb je er helemaal niks aan.

Daarom van mij geen trucjes, want die werken niet in het leven. Misschien wel voor even, maar nooit voor altijd. Wil je weten hoe ik hier achter kwam?