Sessie

1-op-1

Wat zou er gebeuren als je eens anders naar marketing kijkt? Als je alles wat je geleerd hebt loslaat? Als je ‘hoe het hoort’ loslaat? Als je teruggaat naar de basis, naar het beginpunt van alles, naar jezelf?

Romy: “Jeanine heeft met haar sessie bij mij écht een snaar geraakt. Door juist de conventionele manier los te laten, kwam zij bij mij tot de kern, wat tot op vandaag nog steeds zijn werking niet verloren heeft.

Door te luisteren en aan te voelen wat er speelt, zet zij je door de juiste vragen te stellen aan om eens dieper te kijken.

Heel erg bedankt voor dit fantastische inzicht, Jeanine!”

Alles wat je doet vanuit je diepste kern is goed. Ook marketing.

Marketing gaat vaak over de vorm. Over hóé je het doet. Welke strategie je gebruikt, de templates die je maakt, de planningen en customer journeys.

Maar voor mij is deze laag onbelangrijk. Deze laag is voor mij de oppervlakte, de buitenkant. Die volgt vanzelf, als je de basis maar stevig hebt staan.

Die basis is de diepere laag, jouw eigen diepe kern. De laag onder het oppervlakkige, die je niet meteen ziet maar waar zoveel gebeurt. Waar ook zoveel wijsheid zit, meer dan je voor mogelijk houdt. Waar ook al je antwoorden liggen op je marketingvragen.

Die laag is nu net waar ik naar kijk. Waar ik naar op zoek ga, samen met jou.

In die diepere laag zit namelijk wie jij echt bent. Daar zit jouw kracht, het vuur in jou, en ook je verlangens. Daar zit de boodschap die jij te vertellen hebt aan de wereld, aan je klanten. Over wat jou drijft, waarom jij doet wat je doet, maar ook wat jij je klanten te bieden hebt. En hoe je dat kunt vertellen. Los van strategieën, zoekwoorden, hashtags, of andere slimme trucjes. Maar puur vanuit jezelf, vanuit je eigen diepe kern. Want de energie die daaruit komt, die trekt mensen aan. Ongeacht in welke vorm je die giet.

In een sessie gaan we samen op zoek naar jouw kern.

Dat kan aan de hand van een vraag die je hebt op marketinggebied, of iets waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld:

 • Ik ben ontevreden met de teksten op mijn website, maar het lukt me niet om nieuwe te schrijven.
 • Ik heb behoefte aan structuur, maar telkens als ik een planning maak lukt het me niet om me eraan te houden.
 • Waar haal ik inspiratie vandaan voor berichten, blogs of nieuwsbrieven?
 • Welke vormen passen het beste bij mij?
 • Ik weet niet welk doel ik heb met mijn marketing, waar ik naar toe wil.

Maar je kunt ook volledig open de sessie instappen. Uit nieuwsgierigheid, of omdat je het lastig vindt om precies een vraag of situatie te formuleren.

We stellen vast waar je nu staat, wat je wensen en dromen zijn en gaan dan aan de slag. Dat doen we geheel intuïtief. Ik luister naar wat je zegt en baseer daarop hoe we verder gaan. Dat kan met een creatieve oefening, met een opstellingsvorm of door je in beweging te zetten.

Ik begeleid je door met je te praten, je vragen te stellen, je aan te moedigen om te gaan voelen en met je mee te voelen. Ik help je vertalen wat je voelt of wat er gebeurt. Soms kan een vraag of iets wat ik zeg best confronterend zijn, maar het helpt je altijd verder. Je gaat dan namelijk een laagje dieper, verder naar je kern. Daar waar je zelf al je antwoorden vindt.

Na afloop van de sessie kun jij weer verder.

We hebben een blokkade opgeheven, iets in het licht gezet wat je eerder niet zag of een oplossing gevonden die je verder brengen. Niet zomaar, maar echt vanuit jouw kern. Dat maakt dat wat we vinden zo ontzettend goed bij je past, dat het zo natuurlijk gaat dat je het met gemak inzet en blijft inzetten. Je zult meer vertrouwen krijgen in jezelf en in wat je doet en meer rust om het te doen.

Gejaagdheid valt weg, net als het gevoel om dingen te ‘moeten’. Het gaat vanuit gemak en liefde, met ontzettend veel plezier. En daardoor werkt het als een tierelier, want jouw klant voelt dat en wordt er als een magneet toe aangetrokken.

Je zult merken dat de inzichten en antwoorden die je uit de sessie haalt, nog best een tijdje doorwerken. Want wat je doet op de diepere laag, heeft op meer invloed dan op je marketingvraag. Na de sessie houden we dan ook nog even contact. Ik kijk en voel nog even met je mee als je aan de slag gaat, of ben er voor je als er nog andere dingen of vragen opkomen. Ik ben er voor je om jou helemaal in je basis te zetten, zodat je daarop terug kunt vallen en verder kunt bouwen.

Dan nog even de praktische informatie

 • Een sessie duurt 1,5 uur
 • Het kan live op een locatie die we samen kiezen, of online via Zoom
 • Vooraf mag je me een vraag meegeven, maar dat hoeft niet
 • Na afloop houden we nog even contact om de sessie goed te laten landen
 • De sessie kost €129.00 excl. BTW
 • Wil je eerst even kennismaken om te voelen of het klikt? Geen probleem! Laat me dat gewoon even weten, dan plannen we wat in

 

Wil jij marketing eens op een hele andere manier aanpakken?

Wil jij kennismaken met je eigen innerlijke wijsheid en kracht, en ervaren wat dit kan doen voor je marketing? Ben jij klaar om een diepere laag te ontdekken in je marketing?

Meld je dan aan voor een sessie. Stuur me een mail, of een berichtje via Instagram of LinkedIn.

Ik heb contact gezocht met Jeanine, omdat ik niet blij was met mijn websiteteksten. Natuurlijk waren deze geschreven volgens de “regels” die ik hiervoor geleerd heb. Maar ik miste hierin mijzelf.

Doordat Jeanine mij hele andere vragen stelde en mij vanuit een ander perspectief aan het denken zette, kwamen de teksten vanzelf.

En nu zoals ze bij mij passen!

In een korte sessie heeft zij mij de weg gewezen, die ik zelf niet zag.

Jeanneke Bruning

Coach & Teamcoach, Jeanneke Bruning coaching

Meditaties, visualisaties: natuurlijk had ik er al eens van gehoord.. maar nog niet eerder had ik er concreet iets mee gedaan. Enerzijds omdat ik daar de rust niet voor heb, anderzijds omdat ik dacht: dat komt wel een keer. En dat moment kwam een keer, toen Jeanine me vroeg of ik het fijn zou vinden om met haar aan de slag te gaan. So I did.

Een beetje onwennig (moet ik mijn schoenen uit? Lig ik er niet gek bij?) ging ik die eerste keer op de grond liggen. Jeanine had het knus, comfortabel en warm gemaakt, zodat ik me optimaal kon ontspannen. Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar eigenlijk komt het hier op neer: Jeanine stelde precies de goede vragen, die ervoor zorgden dat ik alle ruis losliet, luisterde én voelde. En vooral: mocht loslaten. Dat heeft me oprecht geholpen om weer nieuwe stappen te zetten. Is zo’n sessie allemaal maar leuk, lief en aardig? Nee, soms ook confronterend, pijnlijk of – op dat moment – even heftig. Zeker als je een queen bent in het rationaliseren van je gevoel, zoals ik ;-). Maar juist op zo’n breekpunt staat Jeanine daar, om je met open armen te ontvangen.

Twijfel je? Gun het jezelf! You won’t regret.

Janet Freriks

Tekstuele rechterhand, cheerleader & onder de kont schopper van ambitieuze ondernemers, Thuis in Teksten

Wat een bijzondere en mooie inzichten heb ik gekregen na de sessie met Jeanine. Heel erg lastig om het te omschrijven, maar door haar aanpak ben ik anders gaan kijken naar mij en mijn waarde en hoe ik dit kan uitdragen via marketing.

Tijdens de sessie weet Jeanine intuïtief precies welke vragen ze moet stellen om tot de diepere kern te komen. Dat vind ik heel fijn, want als redelijk nuchter persoon heb ik daar soms wel wat moeite mee.

Ik pak wekelijks mijn tekening erbij die ik tijdens de sessie heb gemaakt als houvast en reflecteer aan de hand daarvan. Het is echt een proces wat maar door blijft gaan op de achtergrond en wat me steeds meer mooie inzichten oplevert. Dank je wel lieve Jeanine! Wat ben je een bijzonder mooi mens ❤

Diana Juijn

Fotograaf, Stories of light photography

Jeanine heeft met haar sessie bij mij écht een snaar geraakt. Door juist de conventionele manier los te laten, kwam zij bij mij tot de kern, wat tot op vandaag nog steeds zijn werking niet verloren heeft.

Door te luisteren en aan te voelen wat er speelt, zet zij je door de juiste vragen te stellen aan om eens dieper te kijken.

Heel erg bedankt voor dit fantastische inzicht, Jeanine!

Romy van der Kolk

Actrice 🔹 Entert(r)ainer 🔹 Multipotentialite 🔹 Dwarsdenker, Vendorcult Productions

Wie ben ik?

Ik ben Jeanine van Brummen, en ik geloof niet in trucjes. Sterker nog, ik vind ze zelfs vervelend.

De ‘quick fixes’, geheime formules die je vindt in webinars of oplossingen die voor iedereen werken. Ik geloof er geen hout van. 

Daarom van mij geen trucjes, want die werken niet in het leven. Misschien wel voor even, maar nooit voor altijd. Wil je weten hoe ik hier achter kwam?